Inchirieri Spatii industriale - CORA PANTELIMON, PANTELIMON

Pret:
6.400
Suprafata
1600 mp
Pret
6.400
Locatie
Cartiere
Zona
Cora Pantelimon
Agentie
SAXONINVEST

Pantelimon Selgros - saptiu Logistic Depozite in suprafata totala de aproximativ 1600 mp, teren cca 800MP, pretabile depozitare produse alimentare sau nealimentare, produse farmaceutice- parafarmaceutice, cosmetice, distributie sau productie Spatiul reprezinta o constructie realizata din panouri termoizolante pe structura metalica, cu zona de birouri aferenta, compusa din spatii/ hale depozitare si spatiu administrativa de birouri., centrala proprie gaze, usi acces tir
Suprafata totala inchiriabila pentru spatiul de depozitare este de 1300mp. Hala are o inaltime de 6 ml. cu cai de acces auto si pietonale, ce dispune de dotari si echipamente specifice spatiilor industrial, la care se aduga circa 300 mp spatiu de birouri.

Spatiul de depozitare are : sistem de mentinerea temperaturii constante , sistem de monitorizare si avertizare incendiu, trape de fum actionate automat in caz de incendiu, hidranti,camera frigorifica (temperatura 2-8 grade Celsius si 8-15 grade Celsius) generatoare de curent., rafturi de depozitare paleti pe verticala, sisteme electronice de citire cod de bare, camere video termice etc.
Acces usor catre oras ,soseaua de centura si autostrada A2.
Pret 4/ euro mp + TVA ( mentenanta 0.55/ euro mp costuri de mentenanta )


Pret 6400 + TVA

(ID: 315831387)