Inchirieri Apartamente 2 camere - BD UNIRII, UNIRII

Pret:
699
Suprafata
60 mp
Bai
1
Dormitoare
1
Pret
699
Locatie
Central
Zona
Bd Unirii
Agentie
SAXONINVEST
Dormitoare
1
Bai
1
An constructie
1996

Bulevardul Unirii - Burebista, apartament 2 camere plus dependinte, decomandat, având o suprafaţă utilă de cca. 60 m.p, Apartamentul este situat la etajul 4 din 9 etaje, imobil constructie 1996, scara curata, vedere la bulevard, zona cu multa verdeata, locuri de recreere - terase, multiple facilitati, scoala, gradinita, biserica magazine, acces facil catre mijloace de transport in comun, posibilitate parcare cu plata primarie, etc.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat full cu echipamente electrocasnice- masina de spalat rufe, uscator rufe, masina de spalat vase, micro cuptor electric, combina frigorifica, expresor cafea, TV, internet, Ac - inverter. Finisajele si mobilierul sunt de buna calitate, incalzire prin sistem centralizat municipalitate, contorizare individuala apa, 1 baie, 2 balcoane inchise, etc.

Pret 699 Euro

Pentru un contract de minim 1 an chiria este in cuantum de 700 euro/luna la care se adauga cheltuielile cu imobilul si garantie de min 1000 euro, contract ANAF.

Comision agentie 50 %


In cazul in care chiriasul este de alta nationalitate, acesta se accepta doar daca este vorbitor, cititor de limba romana sau are asigurat translator pe toata perioada contractuala, achita chiria in avans pentru toata perioada inchirierii /contractuala plus garantia in cuantum de 2000 euro (inclusiv pentru firme).
Nu se accepta animale de companie.
(ID: 315826164)