Inchirieri Spatii industriale - MAGURELE

Pret:
6.600
Suprafata
1100 mp
Pret
6.600
Locatie
Ilfov - Sud
Zona
Magurele
Agentie
SAXONINVEST

Hala depozitare- suprafata aproximativă de 1100 mp - Centura Magurele

Sos Centura – Parc industrial Magurele, cu acces direct din Sos de Centura, locație ce dispune de acces mijloace de transport -Stație autobuz 426 la circa 350m.

Hala propusă spre închiriere are o suprafața totala de 1100 mp - din care o suprafata de 720 mp hala depozitare si circa 380 mp birouri, dispus pe P si Et 1. Zona de birouri este structurata astfel 2 birouri pe parter, bucatarie, grupuri sanitare si o camera tehnica. La etaj 4 birouri si o camera de consiliu, grupuri sanitare.

Spatiul dispune de urmatoarele utilitati: paza, monitorizare camere video, fibra optica, 2 uși acces TIR, parcări auto, iluminat exterior si interior, incalzire, curent 220/ 380.

An constructie 2019 - Echipare PSI pt risc mijlociu de incendiu, alarma incendiu, hidranti interiori, trape de fum automate ce permit si aerisirea halelor, pereți rezistenți la foc 15 grade si 180 grade, instalație HVAC geotermala pentru birouri si hala ( pt mediu controlat ), consum mic de energie, 2 usi TIR, din care una automată, luminatoare, aerisire automata pe timp de vara.

Hala este construită pe structura metalica variabila din panouri sandwich cu spumă poliuretanica ISOPAN, vopsea metalizata rezistentă la ultraviolete, iluminata natural prin panouri transparente în acoperi și în zona de birouri prin fațadă cortină din aluminiu și geam, tip AlucoBond.

Pardoseala din quartz cu o sarcina sarcina 5T/mp, înălțime hala 10 m, deschidere liberă 18 ml, lungimi între travee de 7 ml, panouri exterioare de 80mm și acoperiș de 80mm PIR , isopan, instalatie electrica și de iluminat cu leduri.

Hala se inchiriaza fără mobilier pe zona de birouri cu mici excepții.
Utilitatile se plătesc separat și sunt în funcția de consumul realizat.

Internetul, abonamentul paza internet, monitorizare camere video, gunoi, sunt costuri preluate de către chiriaș.Pret 6600 Euro + TVA
(ID: 315789023)