Vanzari Apartamente 3 camere - JILAVA

Pret:
39.500
Suprafata
58 mp
Bai
1
Dormitoare
1
Pret
39.500
Locatie
-
Zona
Jilava
Agentie
SAXONINVEST
Dormitoare
1
Bai
1
An constructie
2016

APARTAMENT 2 CAMERE - Ansamblul Rezidential Gloria-Jilava ce are in componenta 11 blocuri P+4 cu apartamente cu 3 camere, 2 camere si garsoniere. Apartamentul propus spre vanzare este situat la 4/4 etaje - bloc cu acces lift si are o suprafata de 58 mp, complet finisat - gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, tamplarie termopan, centrala proprie pe gaz , aer conditionat. Cladirea dispune de lift interior Schindler de 6 persoane, utilitati contorizate individual (apa, energie electrica, gaze), retea telefonie fixa, cablu TV si internet.

Ansamblul se intinde pe o suprafata de 20.900mp si contine spatii generoase de recreere cu locuri de joaca pentru copi, zona de barbeque, gradinita, instalatii subterane pentru apa, canalizare, gaze, energie electrica, iluminat exterior, alei asfaltate, spatii de parcare la exterior, incinta imprejmuita si securizaat cu paza permanenta si sisteme de supreveghere video.
Transportul in comun asigura legatura cu centrul Capitalei. In prezent exista doua linii RATB (171 si 452) care fac legatura dintre Ansamblu si statia de metrou Eroii Revolutiei, din sectorul 4.

Se accepta si rate prin prima casa sau alte variante bancare de finantare

Pret 39500 euro TVA inclus


(ID: 315593982)

  • Ac
  • Termopan